visagie

gespecialiseerd in bruid- en galavisagie

 

Haarstudio Halferkamps is gespecialiseerd in bruid- en galavisagie en verzorgt make-up ‘op maat’, volledig afgestemd op uw wensen.

Wij werken met professionele make-up producten die de hele dag blijven zitten (zeg maar ‘kiss & tearproof’). In de weken voor de bruiloft/het galafeest spreken we af voor een ‘proef make-up-sessie’. We proberen verschillende technieken en stijlen uit en letten hierbij op de stijl van uw trouwjapon, uw persoonlijkheid, en de keuze van de accessoires.


Op de dag zelf nemen we alle tijd voor u. Nadat u als bruid of ‘galaprinses’ helemaal klaar bent voor de bijzondere dag kunnen wij er ook voor zorgen dat moeder, schoonmoeder, zussen of andere van uw gasten er tip-top uit te komen zien.


Op jullie trouwdag wilt u er natuurlijk de hele dag stralend uitzien. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor uw gasten en natuurlijk voor de foto’s! Wij besteden dus alle aandacht aan uw make-up. 


Op uw trouwdag is het van belang dat u goede make-up gebruikt. Veel bruiden willen er op hun trouwdag het liefst zo natuurlijk mogelijk uit zien, toch is het wel erg leuk om op deze bijzondere dag een keertje iets extremer te gaan.

U bepaalt!