welkom   het team   producten   kapsels   bruid   visagie   prijzen   klanten   actueel   contactwelkom_bij_de_kapsalon_in_venlo-blerick.htmlproducten_haarstyling_haarverzorging_en_make-up.htmlkapsels_nieuwe_coupe_andere_haarkleur.htmlbruidkapsel_venlo_mooiste_dag_van_je_leven.htmlvisagie_speciaal_voor_bruid_en_gala_in_venlo.htmlprijzen_kapper_voor_hem_en_haar_venlo_blerick.htmlklanten_een_geheel_nieuwe_look_bij_de_kapper_in_venlo.htmlactueel_vakature_haarstyliste_praktijkruimte_te_huur_schoonheidssalon_pedicure_nagelstyling.htmlcontact_kapsalon_in_hartje_blerick_met_of_zonder_afspraak.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9
Het team van Haarstudio Halferkamps
Het artistieke HalferkampsTeam wordt gevormd door Kelly, Suzan, Monique en Nicole, vier bekwame en gediplomeerde kapsters. Passie, kennis en vakmanschap zijn belangrijke eigenschappen die deze vakvrouwen delen. Met hun creativiteit, vriendelijkheid én het plezier voor het kappersvak staat dit team garant voor tevreden klanten en het succes van de kapsalon.
Kelly Geurts, sinds 2005 haarstyliste en vlechtexpert bij Haarstudio Halferkamps, heeft alle kniptechnieken in de vingers. Kelly is van dinsdag tot en met zaterdag voor u aanwezig.                     
Suzan Diddens, al vanaf 1989 hier werkzaam als creative-color-specialist, haarstyliste én visagiste. Suzan staat op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, voor u klaar.
Nicole Fleuren, sinds 1993 eigenaresse van de kapsalon, die dankzij een sterk team medewerkers een hoog niveau aan hairstyling, visagie en advies kan leveren Nicole is een gedreven onderneemster met passie voor haar vak. Nicole is aanwezig in de kapsalon van dinsdag tot en met zaterdag.