welkom   het team   producten   kapsels   bruid   visagie   prijzen   klanten   actueel   contactwelkom_bij_de_kapsalon_in_venlo-blerick.htmlteam_van_gediplomeerde_kapsters_in_venlo.htmlkapsels_nieuwe_coupe_andere_haarkleur.htmlbruidkapsel_venlo_mooiste_dag_van_je_leven.htmlvisagie_speciaal_voor_bruid_en_gala_in_venlo.htmlprijzen_kapper_voor_hem_en_haar_venlo_blerick.htmlklanten_een_geheel_nieuwe_look_bij_de_kapper_in_venlo.htmlactueel_vakature_haarstyliste_praktijkruimte_te_huur_schoonheidssalon_pedicure_nagelstyling.htmlcontact_kapsalon_in_hartje_blerick_met_of_zonder_afspraak.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9
Producten 
Voor adviezen over de beste haarverzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder type haar is er bijvoorbeeld een perfecte shampoo, de beste conditioner en het mooiste stylingproduct.
Er zijn van die momenten dat u echt net wat mooier wil zijn, de juiste make up maakt dan een wereld van verschil en accentueert uw mooie kanten. 
Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om u optimaal te kunnen adviseren op gebied van haarstyling- en visagieproducten.
De producten die we gebruiken staan garant voor kwaliteit:
Alcina Kosmetic
Mooie, natuurlijke kleuren en een perfecte houdbaarheid!
Haarstudio Halferkamps werk met producten van Dr. Kurt Wolff ALCINA Balance Kosmetik, een compleet verzorgingssysteem met producten, die op de individuele wensen afgestemd zijn.
Iedere vrouw is anders. De kleur van de ogen, haren en de gezichtsvorm maken haar absoluut uniek! En net zo uniek is de huid. Daarom staan sommige kleuren fantastisch. Daarom vraagt de huid ook om verzorging die speciaal op haar bijzondere eisen is afgestemd.
Goldwell Color Care Styling
Goldwell ontwikkelt haarcosmetische producten en diensten en levert deze wereldwijd exclusief aan de kapper. Goldwell levert een compleet aanbod en focust zich continu op het uitbreiden en verbeteren van haar producten. Intelligente producten, voor professionele haarverzorging die voldoen aan de hoogste eisen wat betreft technologie en actualiteit.
Silky Color & Style
Sinds 1982 fabrikant van professionele haarcosmetica-specialiteiten van hoge kwaliteit.  Haarkleuringproducten Van Silky beschermen het haar waarbij het krachtig en glanzend blijft. Betrouwbare kleurtonen. Glansrijke en levendige kleuren. Langdurige houdbaarheid en perfecte dekking.http://www.alcina.nl/http://www.goldwell.com/http://www.alcina.nl/http://www.goldwell.comshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1