welkom   het team   producten   kapsels   bruid   visagie   prijzen   klanten   actueel   contactwelkom_bij_de_kapsalon_in_venlo-blerick.htmlteam_van_gediplomeerde_kapsters_in_venlo.htmlproducten_haarstyling_haarverzorging_en_make-up.htmlbruidkapsel_venlo_mooiste_dag_van_je_leven.htmlvisagie_speciaal_voor_bruid_en_gala_in_venlo.htmlprijzen_kapper_voor_hem_en_haar_venlo_blerick.htmlklanten_een_geheel_nieuwe_look_bij_de_kapper_in_venlo.htmlactueel_vakature_haarstyliste_praktijkruimte_te_huur_schoonheidssalon_pedicure_nagelstyling.htmlcontact_kapsalon_in_hartje_blerick_met_of_zonder_afspraak.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4shapeimage_1_link_5shapeimage_1_link_6shapeimage_1_link_7shapeimage_1_link_8shapeimage_1_link_9
Kapsels 
Is het de hoogste tijd om na te denken over een nieuw, trendy kapsel en een andere haarkleur? Wij adviseren u graag over de nieuwste, spannendste kapsels van dit moment. Kort, halflang of lang, modieus, lekker vlot en sportief of juist sjiek, en zakelijk, er is zoveel variatie mogelijk voor zowel stijl als krullend haar.
We doen er als team alles aan om bij te blijven op het gebied van de laatste haarmodetrends (voor vrouwen én mannen). Hiervoor nemen we deel aan trainingscursussen. Tevens bezoeken wij regelmatig kappersbeurzen om inspiratie & tips op te doen. Als professionele haarstylisten werken we met de nieuwste en meest trendy technieken.
Voor een fijn zittend kapsel zijn een goede coupe en een persoonlijk advies over de juiste styling- en verzorgings-producten de eerste vereisten. En daarvoor bent u bij Haarstudio Halferkamps te Venlo-Blerick precies aan het juiste adres!

Haarstudio Halferkamps                  Nicole Fleuren                 Baarlosestraat 7                   5921 EB  Venlo-Blerick                  tel   077 382 07 73                    hhalferkamps@gmail.com

modieuze kapsels